Välkommen till Supportergrossisten!

Hej!

Välkommen till Supportergrossistens blogg. Kul att du har hittat hit!

Här kommer vi att presentera Supportergrossisten lite närmare. Vi kommer självklart att skriva om våra produkter och de nya produkter som vi tar in, samt om aktuella erbjudanden.

Utöver detta blir det allmänna betraktelser över föreningsliv i Sverige och över aktuella sporthändelser.

Som en liten bakgrund är Supportergrossisten är ett företag som främst vänder sig mot idrottsföreningar, även om vi självklart välkomnar alla kunder. Vi som grundade Supportergrossisten har tillsammans varit medlemmar i ett tiotal föreningar, både som aktiva utövare och som ideellt arbetande funktionärer.

Vi startade Supportergrossisten av två anledningar. Dels ville vi kunna erbjuda föreningar ett roligare sätt att tjäna pengar än att sälja bingolotter, städa vägdiken, inventera butiker etc. Dels ville vi erbjuda ett sätt för en förenings medlemmar och supportrar och visa vilket som är laget i deras hjärtan, något som tidigare varit förbehållet elitklubbar.

Gensvaret har varit bättre än vi hade kunnat tro, vilket visar att vi förhoppningsvis inte är helt fel ute!

Besök oss gärna: https://www.reklamhandduken.se

Väl mött!

Tobias
Supportergrossisten