Tjäna pengar till föreningen

Det trillar in en hel hel förfrågningar från föreningar som vill sälja handdukar och disktrasor med eget tryck. Det är ypperliga produkter att sälja, dels blir det reklam för föreningen, dels är det enkelt att sälja då det är produkter som används i alla hem.

Hur tjänar man pengar till klubben?

  • Kontakta oss via kontaktformuläret
  • Skicka in en fil som ni vill trycka så tar vi fram korrektur
  • Godkänn korrektur och lägg formell beställning
  • Vänta 2-3 veckor
  • Mottag era snygga disktrasor eller handdukar
  • Sälj till släkt, vänner, grannar, på marknader etc.
  • Räkna pengarna

Vi ser fram emot att mottaga era snygg klubblogor!

Är ni ett företag är ni självklart varmt välkommna att beställa också. Vi har väldigt konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet!

Trevlig sommar

Vi på Supportergrossisten vill tacka alla våra kunder för ett skönt första halvår av 2013. Nu börjar det bli semestertider och även vi på Supportergrossisten tar det lite lugnare i ett par veckor.

I augusti är det dock nya tag och då hoppas vi höra av både er gamla kunder, samt hoppas kunna stifta nya bekantskaper!

Årets sporthändelse: plats 1 – Bragden i Berlin

Ja, alla ni som såg matchen är nog eniga om att det var en av de märligaste och härligaste sportupplevelserna som vi varit med om. Bragden i Berlin började med vad som i det närmaste får betecknas som utskåpning, och det blev både ett, två, tre och fyra mål i baken innan Sverige vaknade till liv.

I princip ska det inte gå att vända ett sådant underläge mot Tyskland, inte på hemmaplan, inte med bara 30 minuter kvar. Sverige gjorde det ändå på något sätt, och vi har fortfarande ingen aning om hur det gick till.

Ett sportögonblick i särklass.

Årets sporthändelse: plats 2 – Zlatan vs. England

Vi har haft uppe en liten notis om detta redan om detta på Supportergrossisten. Oavsett var det väl ingen som missade Zlatans show i invigningsmatchen på nya Friends Arena. Eller i alla fall rapporteringen efteråt. Fyra mål i en och samma match, dessutom mot England, är det få förunnat att få göra. Detta var bara en träningsmatch, men som sporthändelse kommer vi ändå minnas den lång tid framöver!

Årets sporthändelse: plats 3 – Handbollslandslaget i OS

Sällan har väl ett svenskt handbollslandslag varit mer nederlagstippade än årets upplaga i OS-handbollen. Handbollsåret 2012 hade inletts med ett halvdant EM och sen ett misslyckande i VM-kvalet – kanske inte den bästa uppladdningen. Inför kvartsfinalen i OS mot Danmark hade egentligen Sverige gjort mer än vad som kunde begäras, och alla förväntade sig förlust. Efter en heroisk insats av hela laget, och kanske framförallt av Jonas Sjöstrand i mål, blev det dock vinst med 24-22 och Ungern väntade då i semi-finalen. Även denna match blev dramatisk innan Sverige tillslut kunde vinna med uddamålet. I finalen tog det stopp mot fransmännen, men jag tror att vi alla såg handbolls-killarna som vinnare, oavsett resultatet.

Årets sporthändelse: plats 4 – Lisa Nordéns silver

På plats fyra hittar vi Lisa Nordéns silver från OS i somras. Ett silver med tydlig guldsmak, och det var ett tag oklart om förstaplatsen var delad ihop med Nicola Spirig. Hade upploppsrakan varit en meter längre hade det definitivt blivit guld. Dessutom var det inte nog med att nog med att hon tog silver, hon vann även senare den totala världscupen och tog även hem bragdmedaljen. En självklar topp-5-placering.

Årets sporthändelse: plats 5 – Miraklet i Medinah

Vi på Supportergrossisten rankar årets mest spektakulära sporthändelser och börjar så klart nedifrån – på plats fem, kanske lite oväntat – Miraklet i Medinah.

Vi är i ärlighetens namn inga golf-fantaster även om vi gillar att gå ut och gå en runda nån gång emellanåt. Miraklet i Medinah, när Europa hämtade igen vad som verkade vara en solklar förlust i Ryder Cup, var dock en nagelbitare av yppersta klass. En halv miljard TV-tittare kan väl inte ha fel? Se några utvalda highlights i detta klipp.

Messi, Messi, Messi

Man förundras aldrig att förvånas över Messi. Nu har han slagit alla tiders målrekord med sina 86 mål för säsongen, även om det visst debatteras om det verkligen var rekordet som han slog.

Hur som helst är det kul att få uppleva en sån stor liten lirare. Det finns många upplevelser som är värda att minna, så varför inte bjuda er på de fyra målen mot Arsenal. Over and out.

Zlatan 4 – 2 England

Jo, vi vet att vårt senast inlägg också handlade om svenska fotbollslandslaget, men med två så här spektakulära matcher i rad tycker jag att vi har goda anledningar att ägna detta lag uppmärksamhet. Ingen missade väl Zlatans show i invigningsmatchen på nya Friends Arena. Eller i alla fall rapporteringen efteråt. Fyra mål i en och samma match, dessutom mot England, är det få förunnat att få göra. Med detta blev Zlatan världens bästa spelare förra veckan.

Samtidigt ska det väl tilläggas att Sverige inte imponerade så mycket i övrig, försvarsspelet var direkt undermåligt. Men, man ska väl inte dra för stora växlar på en träningsmatch. Är det något vi svenskar kan, när vi bara vill, så är det väl försvarsspel. Fråga bara Glenn Hysén.